• Home
  • Verzending en retourneren

VERZENDEN

We garanderen dat we het verzendproces zo snel mogelijk laten verlopen. Als je op werkdagen voor 15:00uur bestelt, versturen wij jouw pakketje dezelfde dag nog. Bestellingen na 15.00uur of op weekend- en feestdagen versturen we de eerstvolgende werkdag.

Op de dag van verzending, ontvang je een verzendbevestiging met de track and trace code van jouw pakket. Met die code kan je jouw pakket volgen, maar ook het adres of tijdstip wijzigen. 

RETOURNEREN

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk. Bij ons kun je binnen 14 dagen retourneren; je kan het artikel ruilen tegen een ander product met dezelfde waarde of jouw aankoopbedrag teruggestortBestellen en betalen krijgen.  

Retouradres:

Vänner

Zandven 23
5508 RN Veldhoven
The Netherlands

Werkwijze:

Je kan gekochte items retour sturen tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling met het bijgevoegde retourformulier. Dit werkt snel, eenvoudig en efficiënt. Vul het retourformulier volledig in zodat wij exact weten van wie het product is. Tevens kan je aangeven of er een vervangend product gestuurd moet worden (ander maat bijvoorbeeld) of refund moet plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat het direct verwerkt wordt na ontvangst.

Aandachtspunten:

We ontvangen het retouritem(s) voorzien van de originele label(s) en verpakking, in de staat zoals je het van ons hebt ontvangen. Bewaar altijd het verzendbewijs van je zending tot dat deze door ons is verwerkt.

Kosten

Retourkosten zijn voor de consument. 

Volg ons @vannerclothing