BESTELLEN & BETALEN 

Heb je één of meerdere items gezien die je wil hebben? Selecteer je maat en klik op "plaats in my bag". Let op: artikelen in jouw winkelmandje zijn nog niet gereserveerd.

Ben je uitgeshopt? Ga bovenaan de pagina naar "my bag" om jouw bestelling af te ronden in 3 stappen:

1: Jouw (adres)gegevens

Vul de gegevens in van jouw (factuur)adres. Heb je een Vänner account, log dan in zodat jouw (adres) gegevens automatisch gebruikt kunnen worden. Kies voor "afwijkend bezorgadres" als jouw bestelling op een ander adres bezorgd moet worden.

2: Verzendmethode

We verzenden via sendcloud. Sendcloud kiest automatisch welke koerier het beste bij jouw adres past in binnen- en buitenland. 
- Je kunt het pakketje thuis laten bezorgen of op een afhaalpunt naar keuze.
- Als je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Over het algemeen heb je het dan de volgende dag in huis (NL, BE) 
- Bestellingen vanaf €100 worden gratis bezorgd (NL & BE). Bij bestellingen onder de €100 euro wordt 6,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

3: Betaling
Je kunt bij ons betalen met iDeal, Mastercard, VISA, en Klarna. Nadat je betaling is geaccepteerd ontvang je een bevestigingsmail met daarin de factuur en specificatie van je bestelling.

Veilig betalen

Alle betalingen lopen via de beveiligde internetkassa, waardoor de transactie gebeurt in de beveiligde omgeving. Dit betekent dat jouw betalingsgegevens niet naar Vänner.nl, maar enkel aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving gaan. Jouw gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Vänner worden gelezen achterhaald worden.

Volg ons @vannerclothing